rólam

Kedves Látogató!

Helga vagyok és 2014 óta hivatalosan is IR-es. A kezdeti ijedtség és nehézségek ellenére fél év után nekiláttam a kísérletezgetéseknek, azóta célom, hogy bebizonyítsam magamnak és persze mindenkinek: lehet cukor és fehérliszt nélkül is finom süteményeket, rágcsálnivalókat készíteni, néha csak egy apró trükk vagy csavar kell hozzá.

Próbáltam sokféle diétát, tudom, milyen nehéz, amikor nem lefelé, hanem felfelé jönnek a kilók. Legyen az étrended bármi: 160 grammos szénhidrátdiéta, ketogén diéta, paleo, az oldalon biztos találsz olyat, amit beilleszthetsz az életmódodba. Ha valamilyen ételallergiád van, az alapján is tudsz keresni recepteket.


A következő platformokon is megtalálsz:
facebook
instagram
pinterest


A sugarfreedots [kukac] gmail [pont] com e-mail címen pedig bármilyen kérdéssel, kéréssel, észrevétellel, stb. lehet hozzám fordulni.:)
Vannak átalakított receptek is, ott a bejegyzésekben megjelöltem a forrásokat.

Az oldalon megjelenő tartalom (fotók, receptek, stb.) a saját szellemi tulajdonom képezik (lásd: 2016. évi XCIII. törvény). Ezek közül bármit átvenni csak módosítás nélkül, a forrás (linkkel hivatkozva: sugarfreedots.hu) megjelölésével és az írásbeli engedélyemmel lehet.

Share
Tweet
Pin
Share