wishlist 2016 tavasz

Mindig találok egy-két olyan dolgot, amit _mindenképpen_ be kell szereznem ahhoz, hogy a konyha ne csak félig legyen konyha, mert hát ezek nélkül az eszközök, kacatok nélkül nem lehet boldogulni. 🙂 Most egy csokorba szedtem őket, avagy mikre csorgatom a nyálam az idei tavaszi „kollekciókból”. Vegyük is sorra őket:

Hirdetés

  1. Baguette sütőforma, nosalty webshop, 4990 Ft Valószínűleg tudnék élni nélküle és meg tudnám oldani a baguette-sütést máshogy, de ha már van egy ilyen eszköz, akkor én is sokkal szívesebben és többször látok neki egy-egy ilyen projektnek. 
  2. Papírszalvéta, H&M HOME, 490 Ft Mániákus szalvétagyűjtő vagyok. Meglátok egy szépet vagy aranyosat és _muszáj_ megvennem. Lassan nem lehet tőlük becsukni a tálalószekrény fiókját, de persze minden egyes csomagra óriási nagy szükségem van. Ez egy olyan olcsóbb ajándék, aminek mindig örülök, ha ízléses.
  3. Konyharuha szett (2 db-os), F&F HOME, 749 Ft Egyszerűen imádom az F&F konyhai textiljeit. Van már cicás konyharuhám, a kutyással is régóta szemezek, de a muffinos/cupcake-es az, ami igazán passzolna ide.
  4. Tálak, IKEA, 895 Ft/db Pöttyös, színes, biztos vagyok benne, ha legközelebb az ikeában járok és valami nagyon szükséges dolgot kell vennem, valahogy becsempészem a nagy sárga bevásárlótáskába ezt is. Ugye nektek is ismerős a „lejöttem egyvalamiért az ikeába és már tele a kosaram minden mással”? 🙂
  5. Ünnepi sütemények szakácskönyv, Libri, 4800 Ft A könyvesboltban már belelapoztam ebbe a szakácskönyvbe, annyira gyönyörűen és igényesen van összerakva. Csak álmodozom róla, hogy egyszer majd én is egy ehhez hasonlót kiadhassak.
  6. Heritage kuglófforma, Amazon, 27.99$ Különleges formája miatt szerettem bele, s bár ritkán sütök kuglófot, egy ilyen formáért folyton csak kuglófreceptekkel kísérletezgetnék.
  7. Fa tortatál, tortaallvany.hu,  8000 Ft Szerelem, csak rá kell nézni, tökéletes! Ritkán látok ilyen szép darabokat. Ezen még a legrondább sütemény is biztosan jól mutatna.
  8. Csokitábla készítő forma, gasztroshop, 990 Ft Elmondani nem tudom, mennyi lehetőség rejlik egy ilyenben, egy idő után biztosan a saját csoki elkészítésébe is belefognék és nem ragadnék le a „boltban tábla csokit megvevős és gőz felett felolvasztós” módszernél.
  9. Üveg tároló, kika, 499 Ft Mert egy ilyen minden lakásba _kell_. Már most azon gondolkodom, mivel tölteném meg. 

Nektek van kívánságlistátok tavaszra? Ha igen, mi van rajta? Továbbá ne felejtsétek el követni a Sugarfree Dots blogot a facebookon, instagramon és pinteresten!

2 Replies to “wishlist 2016 tavasz”

  1. A csokitábla formát csak ajánlani tudom. Idén karácsonykor mindenkinek azzal készítettem az ajándékát és nagyon jók lettek. ^^ Én a gasztroshop-tól rendeltem, pár nap alatt ideért.

  2. A listán az "elsők közt beszerzendő" dolgok között van. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük